Welkom bij INSquary

Compliance services voor verzekeraars en makelaars

INSquary is een Regtech die relaties tussen professionals in de verzekeringssector faciliteert en beveiligt met betrekking tot de naleving van hun wettelijke verplichtingen.

Meld je aan!Abonneren op de nieuwsbrief

INSquary biedt een digitaal traject die het delen van wettelijke / compliance informatie tussen de verschillende verzekeringsactoren vereenvoudigt, om zo een compliance waarborg, productiviteit en gedeeld vertrouwen te verkrijgen.

Via een internetplatform waarmee:

  • makelaars correct en begrijpelijk geïnformeerd worden over de regelgeving, zichzelf kunnen beoordelen, hun compliance dossier verbeteren en delen met verzekeraars,
  • maatschappijen hun agenten / makelaars juridisch mee kunnen helpen.
Meer weten...Meer informatie gebruiksaanwijzing..

Een modulair aanbod waarmee u de INSquary-functionaliteiten kunt aanpassen aan uw behoeften

Of u nu een makelaar, (sub)agent of verzekeraar bent, onze oplossing past zich aan uw profiel en uw behoeften aan door u de meest relevante functionaliteiten aan te bieden.

Gemeenschappelijke diensten

voor alle modules

ComplianceXchange

Zelfevaluatie, actieplannen, compliance dossiers en informatie-uitwisseling met maatschappijen

DigitalSign

Elektronische handtekening van gedematerialiseerde contractuele stukken

CheckRegister

Verificatie van de registraties van uw agenten/ makelaars en realtime waarschuwingen

Compliance dashboards en samenvattingen
Automatische waarschuwingen, meldingen en herinneringen
Meertalig en EU – wetgeving Proof
REST API

Compliance-vragenlijst

Compliance campagnes en monitoring
Wettelijke verwijzingen en bronnen
Beheer en monitoring van actieplannen

Veilige storting van ondersteunende documenten

Makelaar – compliancebestanden

Filters op activiteiten en branches

Gegroepeerde elektronische handtekeningen
Gegroepeerde PDF-conventies en generator

Real-time Register-statuscontroles

Hoe we samenwerken met verzekeraars

Elke verzekeraar werkt op zijn eigen manier wat betreft de naleving van zijn partners: laten we eerst uw behoeften, uw bijzonderheden en uw belangrijkste processen in kaart brengen om vervolgens het platform te configureren.

Dit is de voorbereidende fase en u vraagt ​​zich af hoe u het platform dagelijks zult gebruiken. INSquary-teams ondersteunen u bij het starten en het implementeren van de tool bij u op kantoor.

U hebt de werking en de belangrijkste concepten van het platform begrepen, het is tijd om uw uitnodigingen naar uw partners (makelaars, agenten, subagenten, …) te sturen zodat ze gratis kunnen connecteren en eenvoudig hun dossier of compliance campagnes kunnen invullen bij de de door u gekozen checkpoints.

U wordt direct gealarmeerd over de compliance status van elk van uw brokers, u volgt de voortgang van uw campagnes realtime, u ziet de voortgang van uw partners, u digitaliseert uw compliance trajecten en u dematerialiseert uw overeenkomsten. Kortom, je bespaart tijd.

Aantal gebruikers
309
Compliance items
267
Opgeslagen documenten
3000

Wat onze klanten over ons zeggen

We waren gewonnen voor het innovatieve en pragmatische karakter van de aanpak en voor het gebruiksgemak van het platform. Dit is een kostbare tijdsbesparing voor ons en biedt extra veiligheid in termen van traceerbaarheid. INSquary stelt ons ook in staat om een kwalitatieve sprong voorwaarts te maken in de dienstverlening aan onze lokale (productie)partners: we kunnen hen operationele ondersteuning bieden om zich beter te oriënteren in een steeds complexere regelgeving en zo productieve tijd vrij maken voor onze ontwikkeling en de dienstverlening aan onze klanten.

CMAM

INSquary biedt een overzicht van de conformiteit van onze leveranciers in een Union of Mutuals-structuur, waardoor elke makelaar verbonden is aan een onderlinge onderneming in de groep. UniRé heeft daarmee de mogelijkheid om in realtime een globale visie te verkrijgen en beter in te spelen op de eisen van de Toezichtautoriteit.

Laurent BorderieAlgemeen directeur - UniRé Assurances

Zich bewust van het feit dat makelaars en ondernemers geen tijd meer hebben, zal QBE in 2020 nieuwe partnerschappen ontwikkelen en opzetten met als doel flexibele online oplossingen aan te bieden die zijn aangepast aan de behoeften van haar partners en klanten, om hen tijd te besparen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Met name dankzij het INSquary-platform, waarmee zijn makelaars hun naleving van de IDD-voorschriften kunnen vereenvoudigen.

QBE France

Het INSquary-platform is niet alleen intuïtief en gebruiksvriendelijk, maar biedt u ook een globale visie op de naleving van de wettelijke vereisten. Bovendien bespaart u tijd omdat verschillende stappen direct op de site kunnen worden ondernomen (uitnodigingen, herinneringen, cheques ...). Dit platform heeft zowel aan de verwachtingen van verzekeringsprofessionals als aan digitale ontwikkelingen kunnen voldoen.

Emine RamaniCompliance officer - UniRé Assurances

Registratie en voorwarden

Premium makelaars

Contacteer ons

voor een voorstel

Ken de regelgeving, evalueer zelf, verbeter en deel uw compliance - acties met uw verzekeraars.

Neem dan contact met ons op!

Gast maatschappijen

GRATIS

op uitnodiging van eer partner

Word uitgenodigd voor INSquary door een van uw partners die al gebruikers zijn. Gratis abonnement en beperkt tot uitwisselingen met de reeds geabonneerde partner.

Meld je aan!

Premium verzekeraars

Contacteer ons

voor ens voorstel

Profiteer van alle functionaliteiten van het platform: monitoring en compliance van al uw partners, realtime CABRIO-controles, campagnebeheer, elektronische documenthandtekeningen, …

Neem dan contact met ons op!
Nieuws
06/03/2020

INSquary toegekend !

INSquary ontving de RegTech-prijs op de European Finance Summit in Luxemburg op 5 maart!Een prijs die ons aanmoedigt in onze benadering van Europese ontwikkeling, buiten…
Nieuws
05/03/2020

Pitch in Luxembourg

Onze charismatische CEO was vanmorgen op de European Finance Summit in Luxemburg! Klik op de afbeelding om de video van de prijsuitreiking te zien:
Nieuws
11/12/2019

Een nieuw partnerschap voor INSquary

We zijn erg verheugd om een ​​nieuw partnerschap aan te kondigen, met Avenir Mutuelle, een bijzonder dynamische wederzijdse, die INSquary heeft gekozen om haar partners…
Nieuws
05/09/2019

INSquary op de Journées du Courtage

INSquary was aanwezig op 17 en 18 september in de Journées du Courtage (Parijs, Palais des Congrès)! Hieronder vindt u het interview van onze CEO…