Een woord van de President

Ons bedrijf INSquary is gemaakt door ervaren verzekeringsprofessionals en is een "RegTech" die digitale mogelijkheden gebruikt om de relaties tussen verzekeraars en hun partners (distributeurs, gedelegeerd management) met betrekking tot compliance te vereenvoudigen en garanderen. INSquary, dat in maart 2020 de RegTech-prijs ontving op de European Finance Summit in Luxemburg, wil het Europese platform zijn voor dit soort due diligence / doorlichting.

Ons team

Rémi Villiers-Moriamé

CEO

Rémi is CEO van INSquary, met bijna 30 jaar ervaring in de verzekeringssector, waar hij verschillende audit- en controlefuncties bekleedde. Hij leidde tal van digitale innovatie- en ondernemerschapsprojecten.

Mail: remi@insquary.com

Philippe Ramangasoavina

President

Philippe is President van INSquary, met meer dan 30 jaar professionele ervaring in verzekeringen. Hij was met name directeur vergoedingen en directeur van een verzekeringsmaatschappij en voorzitter van een interprofessioneel orgaan.

Mail: philippe@insquary.com

Fabien Guibert

CTO

Fabien is CTO van INSquary, met 18 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van informatiesystemen, voornamelijk in de verzekeringssector. Hij is specialist in webarchitecturen en documentbeheer.

Mail: fabien@insquary.com

Onze diensten

Aanbod van een cloudservice die uniek, eenvoudig, veilig en geconnecteerd is

om de stappen in het naleven van de regelgeving te digitaliseren, ongeacht uw profiel (verzekeraar, makelaar, ...), uw land binnen de EU en zijn regelgeving.

U ondersteunen bij de trajecten en actieplannen

door u persoonlijk advies, audit en ondersteunende diensten aan te bieden
Contacteer ons !

Ons platform

Hoge beschikbaarheid van de applicatie

99,99%, 24/7, 365 dagen / jaar, redundante servers

Hoge veiligheid van opslag en betrouwbaarheid van uitwisselingen

Gegevens versleuteld en gehost in Europa op privécloud

Integratie met juridische en externe diensten

Register, Docaposte ...

Ondersteuning voor de regelgeving van verschillende Europese landen

Meertalige toepassing, aangepaste wet- en regelgeving

REST API voor integratie in uw systemen

Import / export van gegevens, Cabrio real-time status, compliance rapport…

Onze partners

Sell&Sign

Sell &Sign biedt een oplossing voor elektronische documenthandtekening die voldoet aan de EIDAS-voorschriften, geïntegreerd in het INSquary-platform. Onze documenten die via dit proces zijn ondertekend, zijn gecertificeerd op niveau 3, bevestigd door een code die naar de mobiele telefoons van de ondertekenaars is verzonden, met juridische archivering bij Docaposte (La Poste-groep). Deze oplossing combineert betrouwbaarheid en snelheid van kenmerkende workflows.

Docaposte

DOCAPOSTE stelt bedrijven en administraties in staat om hun bedrijfsprocessen en klant-, werknemer-, leveranciers te digitaliseren. INSquary maakt gebruik van hun diensten in nauwe samenhang met de oplossing voor elektronische handtekeningen Sell And Sign om de ondertekende documenten legaal te archiveren, een legaal spoor te bewaren en de authenticiteit van de handtekeningen te bewijzen.

Ze vertrouwen ons

De HUB FFA

INSquary was een van de eerste 6 start-ups die The Innovation Hub van de FFA (Franse Verzekeringsfederatie) in 2018 integreerde. Gelegen op het terrein van de FFA-boulevard Haussmann in Parijs, wil het de uitwisseling tussen innovatieve actoren vereenvoudigen in de sector.

Finance Innovation

INSquary is in juni 2019 gecertificeerd door het Finance Innovation competitiveness cluster als innovatieve Startup / RegTech. Dit stelt ons in staat om onze zichtbaarheid en onze geloofwaardigheid in Frankrijk en in Europa te verbeteren en te profiteren van de steun van het cluster bij onze ontwikkeling.

European Finance Summit

INSquary is bekroond voor ‘beste RegTech’ tijdens de European Finance Summit in Luxemburg op 5 maart 2020. Een onderscheiding die ons aanmoedigt in onze benadering van Europese ontwikkeling, naast onze huidige aanwezigheid in Frankrijk en België.